jwa-logo-web
Search
Close this search box.

THE PROJECT

HOW BRIGHT IDEAS CAN LEAD TO ENLIGHTENED OUTCOMES

LOCATION

Broomfield Ave, Worthing

SERVICES

Outline designs
Drawings and application for planning consent
Detailed design
Appointing consultants
Building Regulation consent

Photography: Kimi Gill

The client brief for this project in West Sussex was to create a family room at the rear of the house, to replace the existing damp conservatory and narrow kitchen. The rear of the house was completely opened up and enclosed by a wide extension finished in a distinctive white brick. The interior spaces were generally neat and crisp white or grey-tone, with colour accents picking up on the clients’ art collection.

FULL BEAM

What I really liked was that Joe listens more than he talks.

MORE TO EXPLORE

Hill House

Joining a new build house and garage with an entry hall that links the upside down living with four bedrooms, three bathrooms and a play room. Maximise the view. Minimise the environmental impact.
{VIEW PROJECT}

The Wee House

Although The Wee House is only 8 feet wide and one room deep it has the Tardis like ability to feel bigger on the inside and that, owner Ewan claims, is down to Joe Wright’s ...
{VIEW PROJECT}

Cathcart Street

Complete refurbishment of a Victorian terraced house with a new contemporary steel stair. The smart approach to layout created a sense of extra space without needing to extend into the rear yard.
{VIEW PROJECT}