Location:

Kentish Town, London

Our Services:

Outline and concept designs
Application for planning
Detailed design
Appointing consultants
Building Regulation consent
Project management on site

Photography:

David Butler

About

Our brief from the clients for this project focussed on transforming the cramped and dark ground floor into a multi-function family living space. The elevated railway to the rear restricted daylight and views out. So we chose to open up the ground floor to the sky.

Rather than physically separating the spaces with doors, daylight and joinery elements are used to define uses. Allowing family life to flow between and around.

Space in the small rear yard was maximised by arranging planting and seating around the perimeter. The fully glazed rear to the kitchen creates the appearance of an extra room to the house.

The clients’ own keen eye for design and materials contributed to a beautiful, personalised home.