Wee House Starts on site!

THE WEE HOUSE STARTS ON SITE! Our project to extend and refurbish a tiny house in Clerkenwell has started on site. The project involves the replacement of an existing but non-original shopfront with a design that employs large slabs of pre-cast concrete as a frame for the high-spec windows and large timber door; set backs

Conway Street

Conway Street – Complete! Our refurbishment of a Grade II Listed one-bedroom flat in the centre of London is now complete. Further photos will follow once our clients have fully moved in.

Studio Building, Notting Hill (AHMM)

Allford Hall Monaghan Morris, Joe Wright: Project Architect – Completed 2008          Photo credits: Rob Parish Part of a mixed-use development which includes the new Monsoon HQ, the Studio Building provides multi-let workshops and studio spaces for small businesses. The design and finishes are simple and robust, allowing its occupants to get on with creating and inventing. Photo

conservation, listed building, modern, battleship building, fit-out

179 Harrow Road, Paddington (AHMM)

Allford Hall Monaghan Morris, Joe Wright: Project Architect – completed 2008 Photo credits: Tim Soar/Rob Parish Refurbishment of a Grade II* listed 1970s landmark to provide high quality office space with environmental conditioning. Photo credits: Rob Parish

Stamford Hill

Following a successful redesign of the rear garden we are currently developing plans for the total refurbishment of the existing maisonette. The proposal incorporates a new double-height lounge area, relocated bathroom and a loft extension with en-suite bathroom. The new kitchen with enlarged windows will maximise visual connections with the garden.  

Roof Extension, Camden

  This proposal aims to bring an extra storey of family living space and flood daylight into the lower floors. A new roof terrace will take advantage of views out to the West End and beyond.  

Sussex Summerhouse

Having holidayed in the summer house of their Danish friends, our artist clients dreamt of having their very own retreat a and thinking space; at the bottom of the garden. Our design references the traditional timber vernacular of Scandinavia to provide a top-lit lounge, artist’s studio, workshop and car space, with a sheltered deck area